SUMMER RECAP

Denne sommer har givet god anledning til at udforske Danmark mere, end hvad man plejer. Vi tog blandt andet en endags-tur til Samsø, som varmt kan anbefales. Samsø har den skønneste natur, god mad og hyggelige butikker og boder. Første billede er fra Nordby bakkerne, og andet fra Røgeriet i Ballen havn.

En ad de sidste sommerdage bød på en kanotur langs Susåen. Vi havde medbragt sandwich fra det lokale bageri, og lidt ekstra forsyninger.

De fine sommerkjoler blev luftet.

Middag på The Market Italian, hvor jeg fik en skøn pastaret // Sene gåture i naturen.

Sommeren bød også på en tur til Århus, som var første gang for mit vedkommende, men bestemt ikke sidste! Her lidt billeder fra ARoS.

Jeg tænkte, at jeg lige ville dele de sidste billeder fra sommeren med jer, da det er nogle måneder siden, I sidst har hørt fra mig. Jeg har ikke været i udlandet dette år, så derfor har sommeren budt på flere oplevelser herhjemme. Om ikke andet, har det været en god mulighed for at besøge steder, man ellers ikke ville have set. Nu har efteråret dog meldt sin ankomst, og der er gang i hverdagen igen. Tiden bruger jeg i øjeblikket på arbejde, praktik og bachelorprojekt - desværre ikke noget, der er super spændende at fortælle om. Jeg håber dog, I alle har det godt. I ønskes en dejlig weekend!

Hvad får I tiden til at gå med?

  • hverdag

Synes godt om

Kommentarer