Pretty nightgowns

Reklame for Hunkemöller.

I samarbejde med Hunkemöller har jeg modtaget de to fineste natkjoler. De af jer, der har fulgt lidt med herinde, ved nok godt, at jeg er glad for Hunkemöller og deres altid fine styles. Jeg er særligt glad for at sove i natkjoler, der føles mere feminine og behagelige, så derfor faldt mit valg helt naturligt på disse.

Den rosa natkjole har det flotteste blondeværk, og ligeledes den fineste, åbne ryg. Jeg faldt straks over den, og blev hurtig vild med de mange fine detaljer. Den er elegant på en underspillet måde. Derudover er farven i sig selv utrolig smuk. Jeg har virkelig en ting for den sarte, rosa farve. Den sorte natkjole er, ligesom den rosa, virkelig fin med de mange detaljer. Her er jeg også helt vild med de mange fine blondetaljer. Begge er utrolig bløde, og ser og føles som satin. Virkelig dejligt at sove i.

Hunkemöller har et kæmpe udvalg af nattøj - pyjamas, kimono og lingeri er bare nogle af de mange andre ting, I kan finde.

Hvad synes I?

Synes godt om

Kommentarer

disa svensson
disa svensson,
God fortsättning <3<3<3
Årets fattigaste månad vill jag tipsa om några SPARTIPS:
Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
Lyko:
https://referme.to/9vACAmo
Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Refunder
http://www.refunder.se/b/Spara50
eller
https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229