JULEGAVER TIL HENDE

Reklame

1.HH SIMONSEN HÅROLIE 104 DKK // 2. NUXE MULTIOLIE 204 DKK // 3. CLEAN RAIN PARFUME 221 DKK // 4. YOUNGBLOOD ØJENSKYGGE 125 DKK // 5. HH SIMONSEN RUNDBØRSTE 103 DKK // 6. MORROCCANOIL OLIE 242 DKK // 7. NUXE ANTI-AGE CREME 288 DKK // 8. DIOR MASCARA 206 DKK // 9. GHD FØNTØRRER 649 DKK // 10.HH SIMONSEN GLATTEJERN 519 DKK

Hej piger! Så er vi næsten halvvejs gennem december. Er I begyndt at komme i julestemning? Jeg mærker endnu ikke så meget til det, men tænker det kommer, når jeg går på juleferie, hehe. I år har jeg allerede nået forholdsvis mange julegaver, i forhold til hvad jeg plejer, på dette tidspunkt. Oftest er det dem, der er sværest at købe til, jeg gerne udskyder lidt. Og det er også hvad, dette indlæg skal handle om. Jeg har nemlig i samarbejde med Cleanbeauty.dk fundet de perfekte gaveideér til hende - hvad end det omfatter mor, farmor, søster eller veninde.

Cleanbeauty.dk forhandler et bredt spænd af skønhedsprodukter. På alle produkter er der procenter at spare, og i nogle tilfælde helt op til 80%. Det er altså knivskarpe priser, og dermed et perfekt sted at gøre årets julegavehandel. Selv elsker jeg at give skønhedsprodukter i gave, da jeg har en interesse inden for skønhed, og som kvinde, kan sætte mig ind i, hvad jeg selv ville blive særligt glad for. Det skal selvfølgelig også påpeges, at der er masse af gode gaveideér at finde til fyrene inde på siden.

Blandt andet har jeg fundet min favorit multi-olie fra Nuxe, som jeg både kommer i hår og på hud, og ville elske at få i gave. Den kan lidt af det hele, og er super optimal her om vinteren. Ligeledes er der min styling olie fra HH Simonsen, der er varmebeskyttende og giver håret den flotteste glans. Selv har jeg skrevet rundbørsten fra HH Simonsen på ønskelisten i år, da den skulle være perfekt til at give håret mere volume og ekstra glans ved føntørring. Der er så mange gode kup at gøre sig, og derudover tilbyder Cleanbeauty.dk altid hurtig levering og fri fragt over 349 DKK.

Jeg håber, det kunne være til inspiration.


Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

GAMLE HITS JEG LYTTER TIL

Min liste er ganske vist uendelig, men her er et udpluk af, hvilke gamle hits der oftest rammer replayknappen. Som det nok kan fornemmes, har jeg særligt en lille svaghed for 00'ernes R&B, og alt hvad der hedder Beyoncé, Usher, Kanye & Drake, er med garanti til at finde på mine playlister. Jeg elsker at lytte til gamle tracks, og får tit fornemmelsen af den 'old school vibe', der var i den pågældende tid. Jeg håber, at indlægget kan være brugbart for visse af jer, og muligvis også frembringe lidt 'throwback feelings'.

God torsdag til jer <3
  • musik

Synes godt om

Kommentarer

VACAY TUNES

En god playliste spiller en ekstremt vigtig rolle for mig på ferien, og jeg kunne aldrig forestille mig at tage afsted uden. Jeg har derfor samlet et udpluk fra min sommerplayliste, som er et mix mellem alt fra rytmiske og festlige toner til afslappende og rolige numre. Jeg håber, at det kan være til inspiration for nogle af jer, da jeg altid selv er på jagt efter nye tracks. Mine egne favoritter er 'Rica' & 'Run me dry' - send mig endelig nogle anbefalinger, hvis I skulle have noget, der kunne falde i min smag.

Hvad synes I om denne form for indlæg?
  • musik

Synes godt om

Kommentarer

Instagram ceciliestenfeldtInstagram ceciliestenfeldtInstagram ceciliestenfeldtInstagram ceciliestenfeldt