EASY UNDERWEAR

LATELY

Der er sket en del siden sidst, og jeg tænkte derfor, at jeg ville opdatere jer gennem mine iPhone billeder fra de sidste par dage, nu jeg ikke har haft kameraet med på farten. I torsdags var jeg inviteret til et event med streamingtjenesten HAYU, hvor vi fik lov til at se det nyeste afsnit af the Kardashians, som har premiere hos HAYU på mandag – og I kan sagtens glæde jer. Jeg skal helt klart have catchet up på nogle afsnit. Eventet stod på drinks, snacks og konkurrencer, og var i den fineste baby shower stil, som I muligvis kan fornemme udfra billederne. I går tog jeg endnu en tur til København, da jeg skulle til koncert i Tivoli med Burhan G. Det er efterhånden nogle år siden jeg sidst har været i Tivoli, men Tivoli skuffer aldrig, og det var en smuk sensommeraften i flotte omgivelser og skønt selskab. For ikke at snakke om musikken, selvfølgelig. I dag skal jeg afsted til Odense, og fejre en længe savnet veninde. Jeg glæder mig til at se, hvad aften bringer, og I skal være mere end velkomne til at følge med på instagram (@ceciliestenfeldt).

Hvilke planer har I?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

EASY UNDERWEAR