VACATION PICS

EASY UNDERWEAR

Indlæg i samarbejde med Easy UnderwearFor noget tid siden modtog jeg ovenstående lingerie fra Easy Underwear, som hurtigt er blevet en storfavorit i undertøjsskuffen. Fælles for Easy Underwears produkter er, at komfort og kvalitet går hånd i hånd, hvilket er aldeles vigtigt for mig, da jeg ikke ifører mig noget, der ikke føles behageligt at have på. Særligt her i varmen har jeg været glad for det lette blondeværk, som hverken kradser eller generer, men føles så godt som usynligt. På trods af det simple design, er der noget ganske feminint og elegant over det, og så er blonder altid et safe choice hos mig. Derudover er alle Easy Underwears produkter øko-tex certificeret, hvilket vil sige, at de er helt uden skadelige kemikalier og farvestoffer.

Jeg har heldigvis fået lov til at forkæle jer læsere med 20% rabat på alt ved brug af koden “Cecilie”. Produkterne ligger i forvejen på en rigtig rimelig pris fra 80-200kr, så jeg kan på det varmeste anbefale det.

Hvad synes I?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

VACATION PICS