LATELY

AMALIENBORG

Sandaler modtaget i gave af BeckSöndergaard

H&M bluse (her) // ASOS nederdel (her, lignende her) // BeckSöndergaard sandaler (her)

Hej piger. Hermed får I at se, hvad jeg var iført i torsdags, da jeg var i København. Amanda og jeg mødtes nemlig i god tid, og fik både tid til at tage billeder ved Amalienborg og nyde en iskaffe på en fortovscafé i indre by, inden vi tog videre til eventet med HAYU. Anyways, så ville jeg bare checke ind og dele ovenstående outfitsbilleder med jer. I dag har jeg nemlig ramt sengen, eftersom jeg kom hjem fra Odense klokken ti i morges med søvnmangel og hovedpine fra en festlig nat. Jeg håber, I alle har det godt, og forhåbentlig er mere på toppen end jeg haha!

Hvad synes I?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

LATELY