VACATION

WE’RE HERE

Okay – rettere sagt, ankom vi for 5 dage siden, men jeg har nydt at have nogle dage væk fra computeren, og istedet fået fanget lidt hverdagsglimt med mobilen. Dem af jer, der følger med på instagram (@ceciliestenfeldt), har heldigvis fået et godt indblik i, hvad tiden har gået med. Vi befinder os nu i Kroatien, og dagene bliver spenderet ved poolkanten eller den nærliggende by Rovinj, som har den smukkeste kystlinje. Der kommer jeg til at poste mange flere billeder fra. Vi har været på delfinsafari, shoppet, spist, solet os, og alt hvad en ferie ellers inkluderer. Humøret er højt herfra, og jeg glæder mig til at fortsætte de næste 3 dage her, inden ferien går videre til Italien. Hvordan går det med jer?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

VACATION