TERRAZZA A MARE

WELLNESS DAY

Der er nu gået fjorten skønne dage i Kroatien og Italien, og i dag er vores sidste dag, inden vi vender snuden hjemad i morgen tidlig. Fredagen er derfor blevet spenderet ved wellness området, som billederne bevidner om. Kan man afslutte ferien meget bedre? Normalt når jeg altid at blive ramt af lidt hjemvé hen ad de sidste dage, men denne gang ville jeg have absolut intet imod at blive længere. Ingen tvivl om, at hjemme er bedst, og det bliver skønt at komme tilbage i faste rammer, men jeg har ligeledes nydt hvert et sekund hernede. Jeg har sejlet jetski, jeg har set delfiner i det fri, jeg har forelsket mig i kystbyens Rovinj’s hyggelige gader, jeg har spist uendelige mængder af pizza og jeg har nydt de varme himmelstrøg nær strandkanten. Meget bedre bliver det ikke for mig.

Nu vil jeg dog til at slutte af og hoppe under dynen. Vi kører nemlig kl. 4 i nat, så det bliver en lang dag. Godnat, når I når dertil.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

TERRAZZA A MARE