WE'RE HERE

ROVINJHej piger. I dag er vores sidste dag i Kroatien, da vi i morgen tidlig drager videre mod Italien. Som fortalt, befinder vi os nær Rovinj, som jeg har fanget lidt snapshots af. Det er blot 10 minutter væk med taxibåden, og virkelig en charmerende by med skæve bygninger, smalle gader og små boder – men her taler billederne vidst lidt for sig selv, hehe. Anyways, så sluttede vi aften af derinde med muslinger og pizzaer, inden vi vendte hjem og pakkede kufferter, og ellers har dagen stået på solbadning og jetski. Jeg vil til at slutte af nu, så jeg kan få en god nattesøvn, og ellers ønske jer alle en god weekend!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

WE'RE HERE