JUNE THROUGH MY PHONE

NATURAL GLOW

Produkter modtaget i PR-gave


affiliate links: mousse her // face mist her

Hej piger. Jeg var tilbage i marts inviteret til et event med St. Tropez, hvor vi fik lov til at høre om brandet og deres upcoming produkter. St. Tropez har, så længe jeg kan huske, været mit foretrukne mærke indenfor self tan, og deres mousser har været en del af min skønhedsrutine vinteren lang. Nu er de så ude med endnu en nyhed, som jeg synes, er ret så lækker her til sommer. Nemlig deres nye serie ‘Self tan purity bronzing water’ som består af en face mist og mousse.

Produkterne giver en gylden, solbrun farve, der udvikler sig over 8 timer, og indeholder ingredienser der fugter huden og beskytter den mod frie radikaler i miljøet. I modsætning til andre selvbrunere farver de ikke, og har en sommerlig, tropisk duft (så slipper man både for farvet lagner og selvbrunerlugt). Jeg har min face mist liggende i tasken, da den både fungerer som en primer, et frisk pust, eller hvis jeg bare gerne vil opretholde den gyldne tone. Mulighederne er altså mange, og det er netop det jeg synes, der er så særligt ved serien, at jeg ikke kunne lade være at dele dem med jer.

Hvad synes I?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

JUNE THROUGH MY PHONE