25% OFF GINA TRICOT

FROM ITALY


ZARA kjole // Nelly sandaler // Taske fra lokal butik

Årh, hvor jeg dog nyder dagene hernede. Vi har 32 grader i dag, og har nået at være på stranden, drikke af kokosnødder til middag og er nu bevæget os hen til poolen. I går tog vi dog et afbræk fra solen, og søgte hen mod et shoppingcenter, hvor jeg fik fat i ovenstående kjole. Jeg har haft en svaghed for midi kjoler denne sæson, og denne kjole faldt lige i min smag med snittet og de mange knapper der løber nedad maven. Jeg er i hvert fald så glad for købet. Hvad synes I?

2 kommentarer

 • Amanda

  Den kjole er så fin! Hvor er den fra? og har du evt. et link til den? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Stenfeldt

   Tusinde tak! Jeg har lige fået indsat hvor de forskellige ting er fra i indlægget. Har desværre ikke link til den, da jeg købte den i butikken 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

25% OFF GINA TRICOT