INTERIOR DREAMS

10 TING JEG SKAL RESTEN AF FERIEN


Jeg er hjemvendt efter 2 skønne ugers ferie, og er nu kommet tilbage til hverdagen igen. Jeg er så heldig at have lang sommerferie, og starter ikke på studiet før slutningen af august. Det giver mig en god måneds tid til at nyde resten af sommeren, og jeg tænkte derfor, at jeg ville give jer et indblik i, hvilke ting jeg har stående i kalenderen indtil videre.

Jeg skal..

..Til Grøn Koncert for femte år i træk, når det rammer byen på lørdag. God stemning, kolde drinks og live musik må være det tætteste jeg kommer på festival i år.

..Skamlytte endnu mere til Beyonce og Jay-Z’s ‘nye’ album, Everything Is Love, nu jeg ikke kunne være med til koncerten. Min favorit er hidtil Heard About Us.

..Afsted til Odense, hvor jeg skal fejre min venindes 21 års fødselsdag. Jeg glæder mig sådan til at fejre hende og opleve nattelivet der.

..Købe nye bøger til studiestart, og nå at læse x antal kapitler af dem, som vi har fået for. Lidt faglig kommer jeg da til at være, men jeg kan godt mærke, at jeg får svært ved at komme igang, når jeg først er gået i ferie-mode.

..Til event med streamningtjenesten Hayu i København sammen med min veninde Amanda, hvor de sneak peaker med første afsnit af den 15. Sæson af The Kardashians. Sidste gang var det jo et event uden lige, som jeg har skrevet meget mere om her.

..Spise mig ufattelig mæt i sushi på det nyåbnede sted i byen. Mine cravings er uudholdelige efter næsten to måneder foruden.

..Tilbage i fitness centret efter for mange dage med pastaretter og isvafler. Er det underligt, at jeg glæder mig til at komme igang igen? Jeg savner den tilfredsstillende følelse efter en god omgang træning.

..Til fredagsrock i Tivoli med Burhan G, som er min absolutte yndlingskunstner inden for dansk musik.

..Crushe endnu mere på denne flæsede sag, som jeg så gerne ville byde velkommen til garderoben.

..Se meget mere af Love Island, der er blevet min seneste guilty pleasure. Og binge-watche en hel masse på HBO og Netflix. Nogle spændende film eller serier, anyone?

Hvilke planer har I?

2 kommentarer

 • Sara

  Hvor ser du love island henne? Jeg ser det på Viafree, men tænkte, om du så en nyere sæson? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Stenfeldt

   Nej, jeg ser det også på Viafree 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

INTERIOR DREAMS