Sales favorites from Boozt

JUNE THROUGH MY PHONE


Årets første strandtur som selvfølgelig også betød årets første dukkert


Til event hos BEAME, et nyt koncept som Matas står bag, som jeg har skrevet lidt om her. Så hyggelig en aften med sommerlige drinks, søde sager og skønhed i fokus.


Tapas og vin med søde bloggerpiger på Hotel Guldsmeden


Endnu en strandtur blev det til // På vej ud ad døren til en aften med pigerne


Meget af måneden er blevet brugt på vores eksamensprojekt, som jeg var oppe at forsvare i tirsdags, og endelig kunne jeg gå på sommerferie med et fint 12-tal!


Tilbage på træningsfronten efter en mindre pause i eksamensperioden // VM har jeg selvfølgelig også fulgt med i, og jeg glæder mig til fortsat at heppe på Danmark!

Hermed lidt highlights fra min juni. Jeg tænkte, det var meget rart at få opsummeret måneden, eftersom jeg ikke har været så aktiv herinde. Selvom meget af tiden er blevet brugt på rapportskrivning og eksamen, har jeg alligevel fået nydt godt af den første sommermåned. Vejret er i den grad blevet udnyttet, og de første feriedage er blevet spenderet i selskab af familie og venner. Jeg er blot endnu mere spændt på, hvad juli har at byde på, hvor jeg har en masse spændende aftaler i sigte. Hvordan går det med jer?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sales favorites from Boozt