DOTTED SHIRT

WHAT I EAT FOR BREAKFAST

e410dc0d-d05e-4a70-a4e3-8201ba8a73c8
22e8a782-7042-4f21-9df0-e3ade2c35436

Jeg er ikke den store fan af morgenmad, og særligt ikke grød, som jeg har prøvet at lære mig selv at spise i mange år. Men denne chokogrød har “omvendt mig”, og jeg har efterhånden holdt ved den i et års tid. Den holder mig mæt langt hen ad dagen, og så gør den underværker for min mave og fordøjelsen. Jeg putter et scoop proteinpulver med chokoladesmag i, for at give den mere smag, og selvfølgelig også for at hjælpe på mit proteinindtag. Jeg tænkte, at jeg ville smide opskriften op, i håb om, at det kunne være behjælpeligt sådan en lørdag morgen. Enjoy!

Ingredienser:
50g havregryn
10g proteinpulver
8g kakaopulver
1tsk peanutbutter
Lidt salt
Lidt sødemiddel
Lidt vand

Fremgangsmetode:
Kom det hele i en gryde og bring det efterfølgende i kog. Rør rundt i blandingen indtil det har den konsistens du ønsker, og kom det til sidst i en skål – så er det klar til at spises.

1 kommentar

  • Tina

    Meget spændende morgenmad:-)
    Det har jeg aldrig prøvet før, men skal da klart prøve din opskrift.
    God weekend 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

DOTTED SHIRT