AMSTERDAM NEXT

VIND EN REJSE FOR 2 TIL MALDIVERNE

maldives
Annonce

Drømmer du om varmere himmelstrøg, varmt sand under tæerne og krystalklare have? Det bliver i hvert fald en realitet for vinderen af denne konkurrence, hvor præmien lyder på en rejse til Maldiverne for 2. Maldiverne har, så længe jeg kan huske, altid stået på mit bucketlist. Det er et sted, man vidst godt kan kalde for heaven on earth.

Som I dog nok også ved, er det ikke en helt billig tur, og præmien har også en værdi af hele 50.000 kr, hvilket inkluderer flybilletter, egen bungalow, restaurantbesøg, spaophold med massage og en guidet tur til en af de mange turkisblå laguner. Jeg er allerede klar til at hoppe på flyveren!

Alt dette kan i selvfølgelig læse meget mere om HER, hvor i også tilmelder jer.

Held og lykke <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

AMSTERDAM NEXT