KONKURRENCE: CND VINYLUX NEGLELAK

THURSDAY UPDATE

24f2f7bc-51b1-4102-bfa6-118f3e430027

Weekenden nærmer sig, og (endnu en gang) er ugen fløjet afsted. I dag har været rimelig afslappet med studie og træning på programmet, og her til aften passer jeg min fætter. Vi er netop hoppet ind på sofaen til en disney klassiker, og det må jeg konstatere, at jeg aldrig bliver for gammel til haha. Ovenstående billeder er forresten fra i weekenden, hvor vi fejrede min mors fødselsdag. Nå, nu vil jeg smutte, og ellers ønske jer alle en skøn lille fredag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

KONKURRENCE: CND VINYLUX NEGLELAK