WHAT I EAT FOR BREAKFAST

Mornings with Hunkemöller

df682

0a26604c-cc9a-4ec2-8e0e-25ddd9606bbf
kimono her // natkjole her

Jeg har fået stablet endnu et samarbejde med Hunkemöller på benene, og forudover dette fine sæt, så modtog jeg også ovenstående kimono og natkjole. Hvor fint er det ikke lige? Jeg ved intet bedre, end at rende rundt i komfortabelt nattøj med en kop kaffe i hånden, mens man gør sig klar til dagen. Særligt natkjolen har jeg været glad for, og har faktisk ikke sovet i andet på det seneste. En af årsagerne til, at jeg særligt har været glad for mine samarbejder med Hunkemöller, er netop, at jeg ved det er noget jeg får glæde af og brugt på længere sigt.

I dag er forresten dagen, hvor jeg rejser til Amsterdam på studietur, som jeg også har nævnt herinde et par gange før. Jeg håber, at jeg ville kunne blogge lidt dernedefra, men ellers er jeg tilbage igen fredag. I skal dog være mere end velkomne til at følge med på instagram (@ceciliestenfeldt).

Hvad synes I?

 

...

1 kommentar

  • Tina

    Smukt sæt, helt bestemt:-)
    Hunkemøller har så meget lækkert at friste med. Vi handler der tit.
    Rigtig skøn studietur og nyd hvert øjeblik og hold øje med tulipanerne:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

WHAT I EAT FOR BREAKFAST