FIVEUNITS JEANS

KONKURRENCE: CND VINYLUX NEGLELAK

46ae97eb-6a61-4fa0-bd66-13f871ee392b

6f9f3df8-4bd4-4caa-8f05-49f68fdd7f7e

Konkurrence i samarbejde med CND

Jeg har længe gerne ville holde en konkurrence, der kan forkæle jer læsere, og samtidig vise min taknemlig for, at I stadig følger med herinde. Derfor, er jeg ret glad for, at jeg har fået lov til at udlodde 4 Vinlylux lakker fra CND i de fineste pastelfarver – og så endda til 2 af jer. Som mange af jer formentlig ved, er det CND der står bag Shellac, og jeg var så heldig at få lakeret negle hos dem i sidste måned i anledningen af et event. Det er med hånden på hjertet, når jeg siger, at mine negle aldrig har været pænere, så jeg synes selvfølgelig, I skal have chancen for selv at checke mærket ud derhjemme. Jeg vil dog lige understrege, at der ikke er tale om Shellac, som kræver specielt lys for at tørre. Deres Vinylux fungerer derimod som en almindelig neglelak, men tørrer hurtigere, er holdbar i længere tid og giver high shine.

For at deltage i konkurrencen skal I blot skrive en kommentar med navn og mail (fx. Cecilie Stenfeldt, ceciliestenfeldt@hotmail.com), og like indlægget på Bloglovin her.

De 2 vindere findes i næste uge, held og lykke <3

Vinderne blev Karla H &  Julie H. Stort tillykke!

21 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FIVEUNITS JEANS