VEGAN LASAGNE RECIPE

FIVEUNITS JEANS

img_0244-1

dsc_30430-copy

img_0246

Hej piger. Jeg håber, I alle har haft en god påske, og har fået nydt helligdagene. Det har jeg i hvert fald, og jeg kunne godt mærke, jeg havde lidt sværere ved at komme ud af sengen i morges, men sådan er det jo altid når man skal igang igen, hehe. // Nå, men i dag skal det egentlig handle om mine nye jeans fra Fiveunits, som jeg er iført på billederne. Hvor lækre er de ikke lige? Jeg har Penelope 342 Adore modellen, som er deres skinny fit, og de sidder lige som de skal. For mig, er sådan et par uundværlige i garderoben, idet de til fungerer til alt, og holder sæson efter sæson. Jeg vil selvfølgelig også lige tippe jer om, at de lige nu er nedsat til halv pris, hvis i skal have fingrene i dem.

click to shop
skaermbillede-2018-04-03-kl-19-13-40

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

VEGAN LASAGNE RECIPE