THURSDAY UPDATE

FEELS LIKE SPRING

img_9946

img_9939

img_9945

img_9943

H&M trench coat // ZARA bluse // Fiveunits bukser // Kanske ur

Godt nok har det været forår i noget tid, men det er først nu, man begynder at fornemme forårsvejret. Ligesom forleden, hvor disse billeder blev taget i fuld solskin, og jeg var iført min nye trench coat og crop pants fra Fiveunits. Jeg ville egentlig blot checke hurtigt ind, nu hvor jeg har tid i bussen på vej til skole. I ønskes en god weekend når I når dertil!

2 kommentarer

 • Tina

  Du ser skøn ud og din coat er så flot:-)
  Jeg er også vild med uret.
  Ønsker dig en skøn solrig weekend, hvor vi rigtig kan trække i forårs outfit:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Stenfeldt

   Tusind tak for de søde ord!
   God weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

THURSDAY UPDATE