ELLOS FAVORITES

DOTTED SHIRT

img_0344
bluse her // jeans her

Hej piger. I dag har jeg mødt sent på studiet, og skal ellers bruge resten af dagen på at pakke kuffert, træne og nyde godt af tapas, når vi får gæster i aften. Weekenden kommer til at blive stille og rolig, da jeg skal op kl. 5 søndag morgen for at tage på studietur. Jeg har hævet valuta, lavet pakkeliste og er så småt ved at planlægge nogle indlæg mens jeg er væk, så jeg kan tage afsted med god samvittighed. Ellers, er der ikke så meget andet at melde ud, end jeg håber, I alle får en strålende weekend!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ELLOS FAVORITES