THIS WEEKS UPS AND DOWNS #2

AMSTERDAM NEXT

8795e94ec18dcce58c1906c8dd0e893f-1
Jeg kan ikke huske, om jeg har fået fortalt jer det, men om en uges tid drager jeg på studietur med Amsterdam som destination. Amsterdam er ikke en by, der tidligere har vagt min opmærksomhed, men jeg kan godt mærke, at det er en by, som har meget at byde på og man bør opleve. Det bliver 5 hyggelige dage, hvor vi skal ud og være kulturelle med studiet, men hvor vi nok heller ikke kommer helt udenom shopping og cafébesøg, og så regner jeg da også med, at vi skal ud og udforske byen om aften. Desværre, ved jeg ikke hvad der er værd at se eller hvor man bør tage hen, så hvis I skulle sidde tilbage med nogle tips, er de mere end velkomne. ALT bliver taget imod med kyshånd <3

6 kommentarer

 • Det er så fed en by – var der i september forrige år, med min medblogger. Tapas-baren Barca er helt helt fantastisk og den hypede The Avocado Show er både lækker og instaværdig 😀 Go’ tur.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Stenfeldt

   Tusind tak for de fine tips! Jeg får lige tjekket restauranterne ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amsterdam er sådan en vidunderlig by, som jeg er så glad for at kunne have kaldt mit hjem de sidste næsten to år.
  Byen har utroligt meget at byde på, og du finder her en oversigt over alt det, jeg har skrevet om både Amsterdam men også skønne dagsture, hvis der bliver tid til det: https://www.cammi.dk/holland

  Du må have en helt fantastisk tur! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Stenfeldt

   Hvor fedt – Jeg tager selvfølgelig et kig forbi 😀 Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Det skal du glæde dig til.
  Amsterdam er en hyggelig kulturel og smuk by.
  Hold øje med tulipaner på turen, det er jo tid herfor.
  Kom ud at sejle en tur og se alle de mange hyggelige smalle huse og husbåde fra vandsiden.
  Ellers bare nyd byen og bygningerne og stemningen.
  God tur:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Stenfeldt

   Jeg glæder mig aldeles også!
   Tak for de mange fine tips :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

THIS WEEKS UPS AND DOWNS #2