FAVORITES

WHAT A WEEK

img_7167
Sikke en uge, det har været! Jeg føler lige den er begyndt, og nu er det allerede blevet weekend igen. Dem af jer, der følger mig på instagram, har dog nok set, hvad jeg har fået dagene til at gå med, men jeg synes også, det var på tide med en opdatering herinde. Jeg har været i København i går og i forgårs, og på trods af togforsinkelser, aflyste togafgange og minusgrader udenfor, har jeg haft de skønneste dage i hovedstaden.

I onsdags, var jeg, i selskab af Amanda, til Davines event, for at høre om lanceringen af The Circle Chronicle, der byder på 5 nye hårkure med hvert sit formål, og ih, hvor jeg glæder mig til at kunne teste dem herhjemme! Dem, som har fulgt mig længe, ved jo, at Davines er mit absolutte foretrukne mærke når det kommer til hårpleje. Efterfølgende tog vi videre til HH Simonensen, og havde en hyggelig aften, hvor vi blev introduceret for nye produkter og hårstyling- og opsætningstips. Jeg blev selv ret inspireret, til at blive bedre til at style mit hår, og håber, jeg kan videregive nogle tips herinde til jer. // Torsdag mødtes jeg igen med Amanda. Først var i Botanisk Have, dernæst på café, og så til den danske lancering af streamingtjenesten HAYU, som var så gennemført en aften. På HAYU kan man se de største realityshows, som Kardashians, Life of Kylie og Real Housewives of Beverly Hills, hvilket jeg selv gerne tyer til efter en lang dag. Aftens tema bar præg af “guilty pleasures” og stemningen havde en ‘søndags’ kinda vibe, hvor man kunne tage burgers, slik, is eller popcorn med sig hen i sofaerne og nyde godt af de nyeste afsnit. Jeg har selv lige fået downloadet HAYU, og ved godt, hvordan jeg skal tilbringe weekenden, hehe.

Hvordan går det med jer?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FAVORITES