29.03.18

VEGAN LASAGNE RECIPE

Processed with VSCO with a6 preset

lala
Jeg er begyndt at være mere aktiv i køkkenet herhjemme, og har til og med fået en fast ugedag, hvor jeg får lov til at kokkerere og bestemme menuen. Sidste gang, stod den på vegansk lasagne, som jeg tidligere har lavet med en veninde og som straks faldt i smag hos os begge. Jeg er ikke veganer, men samtidig heller ikke den store kødspiser, og selvom jeg elsker en god omgang lasagne, er den veganske version faktisk blevet min foretrukne. Jeg valgte derfor at introducere min familie for retten, som hurtigt blev ligeså vilde med den som jeg selv – Så hvorfor ikke dele den med jer herinde? Jeg har egentlig blot udvalgt de grøntsager jeg kan lide, og som jeg synes fungerer, men her kan man jo selv eksperimentere med hvad man ønsker.

Ingredienser:
1 løg
3 gulerødder
1 squash
100g champignoner
1 tomat
Bønner i tomatsauce
Flåede tomater
Grøntsagsbouillon
Lasagneplader
Revet ost
Evt basilikum

Fremgangsmetode:
1. Alle grøntsager skylles og hakkes, dernæst sauteres løgene i olie, og efterfølgende tilsættes resten af grøntsagerne i den ovenstående rækkefølge af ingredienser
2. Bønner, flåede tomater og grøntsagsbouillonen tilsættes i blandingen og koges til sidst under låg i 5-10 minutter til saucen har en tyk konsistens
3. Til sidst er det blot at komme lasagneplader, ost og saucen lag på lag i et ovnfast fad som ved normal lasagne, og ellers sætte det i ovnen på 200 graders varmluft i 30 minutter – voilá!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

29.03.18