GET 20% OFF ALL NIKE

TUESDAY

img_8540
29fbbf3f-5832-4393-a823-2051de7413d9
Der var endelig forårsfornemmelser i luften, da vejret viste sig fra sin bedste side i dag, og jeg fik da udnyttet chancen til at få taget lidt solskinsbilleder med min nye denimkjole. Faktisk, var den knap røget ind ad døren, før jeg hoppede i den og tog afsted. Er den ikke fin? Ellers har jeg tilbragt dagen på studiet, for at arbejde videre på vores projekt, så jeg forhåbentlig kan gå på påskeferie med en god fornemmelse i maven. Det er muligvis også derfor, I ikke hører så meget fra mig herinde – de sidste dage har været meget ensartet, og jeg har ikke haft det mest spændende at dele ud af. Projektarbejde, træning og lidt praktiske gøremål, er hvad jeg får tiden til at gå med. I morgen skal jeg dog til København, og jeg glæder mig sådan, til at komme ud af hverdagens vante rammer. Følg endelig med på Instagram (@ceciliestenfeldt), og få et lille indblik i, hvad jeg skal <3

Lad mig høre, hvordan det går med jer?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

GET 20% OFF ALL NIKE