WHAT A WEEK

NUXE Huile Prodigieuse

Olie modtaget i gave

Hej piger. I dag skal det handle om dette franske vidunder, som jeg må erklære mig afhængig af i disse kolde tider. Kender I det, hvor man står foran spejlet og fedter med ansigtscreme, bodylotion, hårolie og serumer, for at få fugtet de steder, det nu kræves? Det gjorde jeg i hvert fald, og blev derfor lettet, da jeg fandt ud af, at NUXE Huile Prodigieuse er en multifunktionel olie, der kan anvendes både på ansigt, krop og i hår. Perfekt for en som mig, der ikke altid orker at have gang i det helt store. Jeg anvender gerne olien på tørre områder efter badet, men har faktisk fundet ud af, at det fungerer ret godt at putte den i lokkerne 20-30 minutter inden man hopper i bad. Og nå ja, så består olien af hele 6 forskellige, naturlige og botaniske olier, der giver det maksimale udbytte af vitaminer, næring og fugt for at nære og reparere hud og hår.

Nu vil jeg smide benene op på sofaen og nyde en stille og rolig lørdag herhjemme. Jeg håber, I alle får en skøn weekend <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

WHAT A WEEK