RUFFLE KNIT

WHAT I’VE BEEN UP TO..

Hej piger. Jeg tænkte, jeg lige ville lave (endnu) en overspringshandling, og hoppe herind og opdatere jer. Billederne bevidner om små glimt fra min dag i går og i dag, men jeg må indrømme, at det ikke er det mest interessante, jeg har at fortælle om for tiden. Når vi ikke har undervisning, arbejder vi hårdt på at få færdiggjort vores studieprojekt til fredag, og når jeg endelig ser mit snit til at tage en pause, er det for at få skrevet lidt indlæg, gå nogle ture eller ordne praktiske ting. I går var jeg dog på café med en veninde, som var så hyggeligt og tiltrængt. Det er altid rart at få taget et break fra dagligdagens vante program, og kunne snakke om alt og intet over en kop kaffe. Hvordan går det med jer?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

RUFFLE KNIT