HELLO FEBRUARY

HOLIDAY UPDATE

img_6002

img_6002-kopi

img_6004

Hej piger! Så er weekenden ved at nå sin ende, og for mig, betyder det skole i morgen efter en uges vinterferie. Rettere sagt, har jeg haft undervisningsfri, men vores gruppe har kunne nøjes med at mødes en enkel gang, og ellers arbejde hjemmefra. Det er ikke fordi, ferie har været så tiltrængt for mit vedkommende – vi har ikke nået at have andet end to ugers undervisning i det nye år, men det er altid rart, at kunne koble fra og komme ned i gear. Jeg har fået nydt fridagene med familie og venner, sovet længe og været på diverse udflugter. I torsdags var jeg i København med familien, og selvom jeg ikke kommer til storbyen så tit, så nyder jeg virkelig at være der, når nu det sker. Vi havde i hvert fald en skøn dag, hvor vejret var med os, og dagsprogrammet stod på shopping i Kbh’s hyggelige gader og middag på italiensk restaurant. Hvad har i lavet?

2 kommentarer

 • Jeg har først lige fået ferie nu, og den skal stå på teori, køre timer, og en masse øvelse samt tandlæge, læge og til elevplads samtale, så der er fart på her! :). Tak fordi du spørger, og dejlig blog <3

  https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Stenfeldt

   Det lyder som en travl, men praktisk uge 😀 Og mange tak skal du have!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

HELLO FEBRUARY