FRILL DRESS

THIS WEEKS UPS & DOWNS

img_5105

Som et nyt tiltag på bloggen vil jeg gerne introducere jer for “Ugens ups & downs”. Det kommer ikke til at blive et fast ugentlig opslag, men når jeg har tid, og føler jeg har noget på hjertet. Jeg håber, det kan give jer et personligt indblik i min dagligdag og de tanker der fylder i mit hoved – lad os komme til det!

UP: Kæmpe optur, at Eminem & Khalid er iblandt de artister, der denne uge blev annonceret til at skulle spille på Roskilde Festival. Jeg har en intuition, der siger mig, at årets line up kun kommer til at blive bedre. 

UP: 2. Semester startede, og det tyder på at blive indholdsrigt, lærerigt og spændende på så mange måder. Om 2 små måneder smutter jeg med klassen til Amsterdam på studietur, og jeg er allerede begyndt nedtællingen.

UP: Denne sag fra Ganni blev bestilt hjem, og jeg har besluttet mig for, at jeg simpelthen skal blive bedre til at gå med huer. Så kan jeg også stoppe med at låne min mors, når det bliver så koldt, at jeg ikke kan undlade.

UP: Den vintersne der langt om længe trængte ind over landet i weekenden. Jeg ved godt, at der ikke gå længe før den bliver flyttet til min “down” liste, men lige nu, hvor det stadig er smukt at se på, er det rimelig up.

DOWN: At jeg ikke ved, om jeg skal på Ros i år, NU hvor det nye set af (fede) kunstnere blev afsløret. At skulle gå glip af Eminems første optræden i DK, ville tage sig noget tid at komme over. 

DOWN: At det skal være så absolut svært at finde en lejebolig. Jeg har efterhånden kastet ret mange penge efter diverse boligportaler, hvilket bare ikke har givet pote endnu. Hvorfor virker det bare så let for alle andre?

DOWN: Fashion Week blev skudt igang, og har domineret hele min Instagram og Snapchat. Ikke at Københavns modeuge er down. Men at sidde på studiet og ikke selv kunne være der, er down. Nu har jeg måtte prioritere mit studie denne gang, men jeg håber, at jeg får mulighed for at deltage når modeugen slår til igen til sommer. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FRILL DRESS