SUNDAY MORNING

I 2018 VIL JEG..

img_4415I dag er det akkurat en uge siden nytår, og jeg tænke, at jeg ville give jer et indblik af nogle af de milepæle, jeg har set mig for det nye år. Jeg er meget opmærksom på at sætte mig opnåelige mål, og har her udvalgt 5 stykker, som jeg mener, er realistiske.

Flytte hjemmefra. Dette må nok være et af de største mål for 2018. Jeg fortalte jer jo for et par måneder siden, at jeg var gået på boligjagt, og selvom der har været lidt stille herfra omkring situationen, er det bestemt ikke sat på pause. Vi har drøftet lidt, om det skulle være forældrekøb eller jeg selv skulle leje, men er kommet frem til sidstnævnte. Så lige nu leder jeg efter en lejelejlighed i centrum af Næstved, hvor jeg kan bosætte mig de næste par år.

Opleve verden. 2017 bød på England, Italien, Kroatien og Norge, og jeg elsker at rejse, hvor end det er. For mig handler det ikke om at komme så langt væk som muligt, bare det at opleve en ny tilstedeværelse og anderledes kultur, giver mig rigtig meget.

Dyrke mere fitness. Jeg har henover det seneste år, fundet en oprigtig glæde ved at dyrke fitness, da det hjælper mig med at koble fra, og få noget mere glæde og energi ind i hverdagen. Desværre, er jeg blevet god til at udskyde det, efter jeg er startet på mit studie. Det er særligt de lange skoledage, eller ophobende lektier, der bliver brugt som undskyldninger. Jeg skal blive bedre, til at få slæbt mig selv afsted, og har derfor sat mig mål for at komme i træningscentret 4-5 gange ugentligt.

Læse mere litteratur. Et lidt anderledes mål, men i år vil jeg gerne fordybe mig mere litterære verden. Jeg har altid godt kunne lide at læse, og jeg kan sluge en hel bog, når først jeg er igang. Dog er jeg ekstrem dårlig til at få taget mig sammen og finde en bog, der interesserer mig. Gid man var typen, der lige hev en bog frem fra natbordet, tog læsebrillerne på og gled ned under dynen for at læse side efter side. I 2018 vil jeg bestræbe mig for, at komme lidt tættere på at være netop den slags person.

Opleve mere. Jeg er typen, der gerne vil være rig på minder, og generelt synes jeg, at jeg er god til at sige ja, når muligheden for nye oplevelser byder sig. Jeg har ikke præciseret hvilke oplevelser der er tale om, da jeg selvfølgelig ikke ved hvad året byder på, men jeg håber særligt, at det inkluderer nogle fede festivaler, koncerter, rejser og spontane aftaler.

Har I sat jer nogle mål for 2018?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SUNDAY MORNING