CHRISTMAS GIFTS

TIMELESS

dsc03008dsc03003
Indlæg i samarbejde med Chanti

Hej piger. Som I muligvis har bemærket, har jeg jo en lille svaghed for armbåndsure. Jeg er ikke så god til at få gået med smykker, som jeg ellers ville ønske, men her bilder jeg mig ind, at et feminint ur kompenserer for det. Min nyeste tilføjelse til samlingen, er dette fine ur fra Gant. Jeg synes, der er noget klassisk og elegant over det – Jeg har altid været ret enig i sagnet “less is more”, og her synes jeg, det rammer plet. Uret er fra Chanti, som huserer alt inden for smykkeuniverset. Står man fortsat og mangler julegaver, eller vil blot forkæle sig selv, er gaver i denne kategori altid et sikkert valg. Hvad synes I?

4 kommentarer

 • Mille

  Hvor er det sorte mamorfad fra? Så fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hvad hedder modellen? kan ikke finde den, desværre <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Stenfeldt

   Modellen er desværre udsolgt – men der er massere af andre fine varianter fra Gant derinde <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

CHRISTMAS GIFTS