NEW YEAR'S EVE DRESSES

THE NIGHT BEFORE CHRISTMAS

img_4000 img_3563
Hej piger. Jeg ville lige opdatere bloggen, her inden i morgen, hvor I alle formentlig har travlt med at fejre juleaften og værne om jeres familier. Det formår altid at overraske mig, hvor stærkt december måned går – før man ved af det, er det blot er par dage til, og netop de dage går altså stærkt. Vi har her til aften set julekalender, og dernæst julefilmen Elf. Filmen er tilgængelig på Netflix, og til de af jer, der ikke har set den, kan jeg varmt anbefale at gøre det her i juledagene. Den kan næsten kun bringe et smil frem på læberne. Nå, nu vil jeg hoppe i seng, så jeg kan være lidt frisk til i morgen. Godnat, og god jul <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NEW YEAR'S EVE DRESSES