24th

MARSHALL SPEAKER

dsc03840 dsc03853 dsc03857
Hej piger. Så er julen efterhånden ved at være ovre, og jeg håber, I alle har fået nydt den. Som jeg nævnte I forrige indlæg, vil jeg  gerne vise jer nogle af de ting jeg fik i julegave, men kommer af gode grunde ikke til at vise jer alt. Dog synes jeg, I skulle have lov til at se min nye Marshall Kilburn højtaler, som, til min store begejstring, gemte sig under juletræet – selvfølgelig pakket fint ind og (heldigvis) tilegnet mig. Jeg er typen, der kan høre musik uafbrudt, så det er aldeles vigtigt for mig, at lyden er god og den er transportabel, hvor Kilburn modellen lever op til begge kriterier. Den spiller så godt, og jeg er hel vild med, at man selv har mulighed for at justere bas og treble. Derudover, er jeg særligt imponeret over det vintage-præget design, der ser så fint ud på min kommode. Man kan kun være glad, når kvalitet og design går hånd i hånd.

Hvad synes I?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

24th