BOW JACKET

HAPPY NEW YEAR

nye
2017 er nået til sin udgang, og om få timer, påbegyndes et nyt år. Som regel, er jeg meget med på det store nytårsprincip “new year, new me”, men denne gang, vil jeg hellere se 2018 som en fortsættelse af 2017. For dette år, har bragt så meget godt med sig, som jeg gerne vil bringe med videre i det nye år. Jeg startede på videregående uddannelse, og begyndte at studere multimediedesign, jeg rejse til 4 forskellige lande, jeg var til koncerter, jeg fik nye bekendtskaber, holdte ved gamle venskaber, og har haft så mange små opture, der har gjort året storslået. Skål for 2017, og velkommen 2018. Jeg ønsker jer alle en skøn og festlig aften. Godt nytår <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BOW JACKET