BIRTHDAY WISHES

VACAY MODE

vacay
Hej piger. I dag går jeg på efterårsferie, og det har alligevel overrasket mig, hvordan de sidste uger er fløjet afsted. Jeg følte egentlig ikke, at det var så tæt på- men jeg glæder mig, og har en masse planer, som jeg ikke kan vente til at dele med jer. En kombination af sygdom og travlhed har gjort, at jeg ikke har været så god til at opdatere på det seneste, men jeg håber, ferien giver mig noget overskud, hvor jeg kan komme tilbage på sporet. I dag er jeg taget til København for at nyde godt af pressedagene, og kunne ikke finde en bedre måde at starte ferien på end i storbyen med solskin og godt selskab.

Hvordan går det med jer?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BIRTHDAY WISHES