Nej til rygning?

THURSDAY

img_0242
// ASOS bluse: her

skaermbillede-2016-03-09-kl-12-36-21Jeg beklager for, at I ikke hører så meget fra mig på den personlige front, men sandheden er blot, at jeg er optaget af noget så simpelt som skole og aftaler med veninderne. Så selv om jeg meget af tiden befinder mig på farten, er det sjældent noget der er så interessant, at det er værd at skrive om. Lige nu har jeg begravet mig under dynen, og vil se lidt serier færdige, inden jeg begynder på morgendagens lektier. Ih, hvor jeg glæder mig til at få weekend! Hvordan går det med jer?

Har du også super travlt og svært ved dine lektier og opgaver? Få en privatunderviser, der hjælper dig mod topkarakterer! Kontakt GoKarakter – få lektiehjælp her.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nej til rygning?