OSLO GETAWAY

OPDATERING PÅ STUDIELIVET

1201f75b05c0b6ec58544cd74e0da014
Som jeg kunne afsløre i dette indlæg, og sidenhen har omtalt kort på bloggen, er jeg begyndt at studere fuldtid til multimediedesigner. Jeg synes, det er på tide, at I får et uddybbende indlæg om hvordan det egentlig står til, for det er trods alt noget, som fylder meget i min dagligdag. Vi har været igang i lidt over en måned nu (halvanden, for at være præcis) og selvom vi stadig befinder os i opstartsfasen, er jeg faldet rigtig rigtig godt til.

Jeg er meget interesseret i det, vi laver. Jeg kan ikke huske, at nogle fag har passet så godt til mine personlige interesser før, men det gør lærdommen noget sjovere. Vi er indtil videre blevet introduceret for fagene kommunikation, visualisering, interaktion og virksomhed, og uddannelsen specialiserer sig ikke inden for et enkelt område; vi kommer til at lære meget på mange områder, men stadig hvor fagene spiller sammen på tværs af hinanden. Det hele giver rigtig god mening for mig, og rammer plet i forhold til hvad jeg har af fremtidsdrømme.

Lidt uheldigt ligger uddannelsesstedet en time væk fra mig, så det er to yderligere timer, jeg skal sætte af til transport- samtidig med, at jeg selvfølgelig har lektier. Jeg prøver at sætte tid af til bloggen, men vil også gerne stå ved, at mine prioriteringer ofte ligger et andet sted. Særligt, har der været mange ting der har spillet ind på den sociale front, og her har min holdning altid været, at jeg hellere vil skabe relationer og venskaber, i stedet for at tilbringe tiden herhjemme bag skærmen. Og det håber jeg selvfølgelig, at I har forståelse for.

Jeg er ret overrasket over, hvor stærkt den første tid her er gået. Faktisk er jeg rigtig overvældet over, hvor hurtig jeg er faldet på plads, og selvom det til tider kan virke tungt, når man sidder med hovedet begravet i bøgerne, føler jeg mig meget overbevist om, at dette er den helt rette vej for mig. Og det ser jeg som en succes i sig selv. At jeg har fundet noget, som jeg oprigtigt finder glæde i, og kan se mig selv i både nu og langsigtet. Og så kan man jo egentlig ikke bede om meget mere.

Er I startet på nogle uddannelser?

2 kommentarer

 • Camilla Feldt Tobiassen

  Det er da rigtig dejligt at det er noget som fanger din interesse. Det er også et vigtigt element når man skal være en videregående uddannelse og det som skal være ens kommende arbejde. 🙂
  Jeg er selv næsten lige startet kriminologi kandidaten og det er virkelig også spændende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Stenfeldt

   Ja, det er det lige netop!
   Det lyder vildt spændende- håber også, du er glad for det 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

OSLO GETAWAY