ASOS SAVED ITEMS

Nej til rygning?

Sponsoreret af Kræftens bekæmpelse og TrygFonden

I kan finde og dele videoen på Facebook lige her.

I dag kommer det til at handle om et emne, som jeg ikke husker at have berørt herinde før, men som jeg alligevel mener har en del relevans, eftersom jeg har så mange yngre læsere. Jeg har nemlig sagt ja til at skrive om Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens nye kampagne ‘Røgfri fremtid‘, der sætter fokus på at hylde de unges nej til rygning. Og det er helt klart en hyldest, jeg synes, der er velfortjent.

Jeg har førhen givet rygning et forsøg til nogle festlige arrangementer, på trods af, at jeg ellers altid har været stor modstander. Jeg tror, det egentlig er et dilemma, de fleste unge ufrivilligt kommer til at stå overfor i sociale sammenhænge, hvor tendensen er større. Men fordelene ved rygning er ikke-eksisterende for mig, og derfor, bliver det aldrig mere end det. Faktisk, er den eneste fordel jeg ser, at lade helt vær – det er både sundhedsmæssigt og økonomisk, at det gavner. Når det er sagt, så synes jeg, at Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens kampagnevideo formår at skabe et humoristisk twist på en ellers alvorlig sag. Og så synes jeg, at det er spændende at få lov til at reflektere over et mere alvorligt emne og kunne lufte mine tanker omkring det herinde.

Hvad synes I? Smid endelig en kommentar med jeres egne holdninger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ASOS SAVED ITEMS