ASOS SAVED ITEMS

Nej til rygning?

Sponsoreret af Kræftens bekæmpelse og TrygFonden

I kan finde og dele videoen på Facebook lige her.

I dag kommer det til at handle om et emne, som jeg ikke husker at have berørt herinde før, men som jeg alligevel mener har en del relevans, idet det fylder i mange unges hverdag- og som jeg også mærker, fylder lidt i min egen. Jeg har nemlig sagt ja til at skrive om Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens nye kampagne ‘Røgfri fremtid‘, der sætter fokus på at hylde de unges  nej til rygning. Og det er helt klart en hyldest, jeg synes, der er velfortjent.

Jeg erkender gerne, at jeg selv har givet det et forsøg til nogle festlige arrangementer, på trods af, at jeg ellers har været stor modstander førhen. Det er jo egentlig et problem, der nærmest er umulig ikke at støde på i de sociale sammenhænge som ung- netop fordi, at rygning skaber noget samvær og fællesskab. Men jeg har sagt nej meget mere end jeg har overvejet et ja, og jeg har altid været meget imod at inddrage rygning i min hverdag. Både fordi, ingen i min tætte omgangskreds er faste rygere, så jeg har aldrig følt det nødvendigt i forhold til at indgå i et fællesskab, men således også fordi, jeg er meget bevidst om hvor sundhedsskadeligt det er, og jeg simpelthen ikke vil udsætte mig selv for det. Så mit nej er et velovervejet et, og jeg ved godt selv, at det kan kræve lidt mod at sige fra. Når det er sagt, så synes jeg, at Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens kampagnevideo formår at skabe et humoristisk twist på en ellers alvorlig sag. Og så synes jeg, at det er spændende at få lov til at reflektere over et mere alvorligt emne og kunne lufte mine tanker omkring det herinde.

Hvad synes I? Smid endelig en kommentar med jeres egne holdninger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

ASOS SAVED ITEMS