INTERIOR: GET 25% OFF EVERYTHING

WAKIE BREAKIE

width="950"width="950"
width="940"
Hermed lidt stemningsbilleder fra morgenstunden; Der er næppe noget der slår en langsom morgen under dynen med en god morgenmad, og en endnu bedre serie kørende i baggrunden. Jeg er fornyligt begyndt at se ‘Bones’, som faktisk var en af de første serier jeg fulgte med i, men som jeg lagde på hylden for mange år siden. Jeg vil derudover gerne beklage for stilheden herinde de seneste dage. Jeg er jo begyndt på mit studie i denne uge, og har lige skulle vænne mig til at være igang så længe, og fordøje alle de nye indtryk. Men spændende er det i hvert fald, og jeg glæder mig til, at undervisningen for alvor begynder. Hvordan går det med jer?

1 kommentar

  • Frederikke

    Vild lækker blog du har! Vil lige høre hvor bakken er fra? 💕

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

INTERIOR: GET 25% OFF EVERYTHING