FOR FALL

UPDATE FROM THIS WEEK


Jeg prøver så vidt muligt, at få involveret jer i hvad jeg egentlig går og foretager mig, men synes også, det nemt er noget der glipper i dagligdagens stress og jag. I hvert fald har der været fart over denne uge, men heldigvis kun på den rigtig gode måde. Jeg har tilbragt tid med nye bekendtskaber, men ligeså også fået ses med gamle veninder, hvilket har været meget tiltrængt for mig. Jeg har spist ude rigtig meget, og startede ugen ud med sushi & fik senere hen også catchet op over både kaffe og cocktails. I går var jeg til 20 års fødselsdag, men har mirakuløst sprunget tømmermændene over i dag, og ville derfor hurtigt opdatere jer. Nu vil jeg fortsætte med lidt lektier. Hvordan tilbringer i søndagen?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FOR FALL