MOVING OUT?

REDECORATION

width="1224"
"
width="1225"
Jeg har endnu ikke fået vist jer, resultatet af min ommøblering for et par uger siden- men bedre sent end aldrig, I guess? 😉 Jeg trængte til lidt forandring, og fik rykket lidt rundt, samtidig med, at jeg fik min oldemors meget fine spejl op at hænge. Det er et klassisk staldspejl, som min mor senere hen har malet hvidt, og jeg må erklære, at det passer perfekt ind. Hvad synes ?

4 kommentarer

 • Sara B

  Det ser så godt ud!
  Hvor er det fad fra, som du bruger til at stille dine parfumer på? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Stenfeldt

   Åh, jeg kan desværre ikke huske det, da det efterhånden er nogle år gammelt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det godt ud! Staldspejlet samler ligesom lidt det hele. Så fint!! Ha’ en dejlig dag. KH Kamilla

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MOVING OUT?