KNITS FOR FALL

MOVING OUT?

interior
Hej piger. Jeg kan løfte sløret for, at jeg de sidste ugers tid har haft gang i lidt lejlighedssøgning i håb om at kunne finde mit eget. Det er ikke en proces der er noget forhastelse eller stress over, så det bliver egentlig blot, når jeg føler, at jeg har fundet det helt rette match. Inden da, er jeg meget betaget af at sidde og blive inspireret af billeder med styling af hjemmet. Det er jo næsten den del, jeg glæder mig allermest til. Ovenstående billeder rammer plet med den stil jeg går efter, nemlig lyse rum, flotte trægulve og en indretning med sans for detaljer og stilrene møbler. Hvad synes I?

4 kommentarer

 • Det er så fint! Lyse rum kan virkelig gøre meget for, at man har det godt i sit hjem, synes jeg. Jeg skal selv til at flytte inden længe, så dejligt med masser af inspiration <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Stenfeldt

   Ja, lige netop! Skønt du kunne bruge det 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig moderne med de lyse gulv.. Nærmest sådan en “nordisk” stil. Er vild med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

KNITS FOR FALL