YESTERDAYS

MAKING STUDYING EASIER

dsc02138
dsc02140Hej piger. Som I ved, er mit sabbatår ovre, og jeg er endnu engang blevet smidt tilbage på skolebænken. Pludselig, skal man atter vende sig til at sidde med hovedet begravet i bøgerne hver aften, og på trods af, at jeg altid godt har kunne lide at tillære mig ny viden, er der ikke langt til den frustrerende følelse når, der pludselig er noget, man ikke helt forstår. Det er særligt genkendelsen at netop den følelse, der gør, at jeg har indgået et samarbejde med Studido, der har et så smart koncept, at jeg selv havde ønsket at kunne benytte mig af det, da jeg gik i folkeskole og på gymnasiet. Studido er en digital lektiehjælpsside, hvor børn og unge gensidigt hjælper hinanden på det faglige plan med at løse skoleopgaver. Jeg tror på, at det er en ligeså vigtig egenskab at kunne fralære sig viden, som det er at tillære sig ny, hvilket er derfor, jeg er så positiv overfor dette koncept. For mig, er det lidt en “win win” situation. Siden tilegner sig både til folkeskolen, gymnasiet og universitetet, og det er helt gratis at oprette sig.

Indlæg 1/3 i samarbejde med Studido.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

YESTERDAYS