INTERIOR WISHES

WHAT’S IN THE BOX?

dsc01286-kopidsc01267-kopi dsc01269-kopiFormentligt, er det ikke ret svært at gætte hvad indholdet i boksen er, og hermed får I første indlæg skrevet direkte fra min spritnye MacBook Pro! Nu hvor jeg starter på studie, var jeg nødsaget til at erstatte min gamle med en nyere, til trods for den altså har holdt ved siden syvende klasse. Ret imponerende i forhold til, hvor meget jeg har brugt den hver dag til både skole og bloggen. Jeg blev dog noget overrasket over, hvor opgraderet modellen er blevet, og troede i starten, de fejlvist havde givet mig en MacBook Air haha. Modellen er utrolig let og tynd, har væsentlig bedre lyd og skærmen er i højere opløsning. Jeg er utrolig glad for, at jeg endelig fik taget mig sammen til at investere i en ny. Nu vil jeg redigere et par outfitsbilleder færdige, så jeg kan få smidt et indlæg op senere. Vi blogges <3

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

INTERIOR WISHES