#TEAMPINK

THESE DAYS…

width="1100"
Hej piger. Jeg er netop kommet hjem fra en hyggelig frokost i hjertet af Næstved, hvor jeg var i selskab af to skønne veninder. Vi spiste på ‘Tap & Vin’ som er en af min foretrukne, når det kommer til hyggelige omgivelser og lækre råvarer. Anyways, så tænkte jeg, det var på tide at fortælle jer lidt om, hvad jeg får dagene til at gå med. Ligenu forsøger jeg egentlig blot af få nydt den sidste del af sommeren, hvilket i sig selv, er noget af en udfordring med det omskiftende vejr. Forleden var jeg på Svinø Strand, hvor vi måtte forlade stranden drivvåde & gennemblødte – men lidt sjovt og komisk var det altså i øjeblikket haha. Ellers nyder jeg at kunne sove længe, og tilrettelægge min dag, præcis som jeg ønsker. Hvad går I og laver?

2 kommentarer

  • Det lyder som en fantastisk sommer søde, selvom vejret ikke er helt med os! Ikke så fedt at i blev drivvåde, men sikkert ret komisk som du selv skriver.

    Jeg slapper bare af og bruger tiden på at gøre mig selv klar på skolen! 🙂

    God aften!
    http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

#TEAMPINK