I DREAM TO WEAR

SENSOMMER 2017

width="1050"
width="1000"
width="1000"

Hej piger! I får hermed lidt stemningsbilleder fra weekenden, som jeg har nydt i fulde drag. Dog kan jeg godt mærke, at trangen til at få lidt struktur i hverdagen begynder at melde sig. Det er første gang, jeg nærmest har følt mig ‘misundelig’ på folk der har skolestart før mig, haha. Åh, hvor glæder jeg mig altså til at skulle studere igen! Ligenu er jeg hjemvendt fra en lille 5 kilometers løbetur, og ville egentlig blot give jer en opdatering, inden jeg lukker computeren ned. Hvordan går det med jer?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

I DREAM TO WEAR