SENSOMMER 2017

SCHOOLBAG GUIDE

dk151h09v-c1111
affiliate links: 1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER // 10. HER // 11. HER // 12. HER // 13. HER // 14. HER // 15. HER

Skolestart nærmer sig, og er for nogens vedkommende, så tidligt som i dag. Jeg håber derfor, at jeg akkurat lige kan nå at snige dette indlæg ind, for jeg kunne ikke lade være med at vise jer disse tasker, der egner sig perfekt til studiet. Det giver lidt den nostalgiske følelse tilbage fra 1. klasse, når man skulle ud og finde den helt rette skoletaske for aller første gang. Sidenhen har man fået skiftet lidt ud med årene, men der er altid noget ret specielt over at skulle ud og finde en ny taske, når man starter et nyt sted. Selv er jeg igang med at lede efter en til studiestart i september, og jeg crusher særligt på nr. 3 & 8, der begge er rummelige nok til bøger og computer, men også har det stilrene og klassiske design, jeg eftersøger. Bør man klikke en af dem hjem?

Hvilke favoritter har I?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SENSOMMER 2017