FROM YESTERDAY

OPTAGET PÅ STUDIE?

width="900"
Jeg har været utrolig meget i tvivl om, hvorvidt dette indlæg skulle udgives, men samtidig skal det heller ikke være en hemmelighed, hvad der kommer til at optage en del af min tid efter august. Jeg begynder nemlig at studere igen, og det er jeg ovenud lykkelig for. Jeg har savnet følelsen af et lærerigt miljø, hvor jeg kan blive udfordret på et højere plan og beskæftige mig med ting, der virkelig fanger mig. Endnu et sabbatår var simpelthen ikke en mulighed for mig. Pausen fra studietiden har været rar, men det begyndte hurtigt at blive for langvarigt og ensformet.

Jeg skal læse til multimediedesigner, som jeg ser i et aldeles vigtigt led i min plan, om at gå selvstændig og starte noget op selv. Jeg har efterhånden gemt på et par ideér i nogle år, men jeg mangler noget viden, læren og erfaring, som jeg håber, at denne uddannelse kan give mig, før det kan blive realitet. Uddannelsen kombinerer grafisk design og visuel kommunikation med webudvikling, analyser og markedsføring hvilket alle er områder jeg elsker at beskæftige mig med, og ville elske at kunne gøre til min levevej.

Jeg er ligenu meget spændt på studiestart i september, dog også lidt nervøs for at skulle bevæge mig ud i noget nyt- men sådan er det vel altid? Stort tillykke til de af jer, som også er blevet optaget på studie!

..

2 kommentarer

  • Camilla

    Stort tillykke med optagelsen! Må man spørge hvor du skal studere henne?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FROM YESTERDAY