CASUAL & SPORTY

MY SKINCARE ROUTINE


Hej piger. I dag vil jeg fortælle lidt om, hvilke hudprodukter der indgår i min daglige morgenrutine. Jeg er bestemt ikke en morgenperson, så det skal være produkter der er nemme at have med at gøre, men der samtidig giver den pleje, jeg har behov for. Det er ingen hemmelighed, at bloggen giver mig mulighed for at afprøve en del spændende produkter, og visse favoritter slår altså igennem, og bliver en del af ens rutiner. Det er jo lidt den priviligeret del som blogger, og jeg elsker, at kunne videregive tips og anbefalinger til jer. Markedet byder jo på et hav af produkter, der kan være svært at navigere rundt i, men de pågældende er hvad der fungerer for mig, og har været en del af mine rutine gennem en længere periode.

REN CLEANSING MILK
Rensemælken fra REN er første trin i min rutine, og for mig, også det allervigtigste. Jeg kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er at få renset huden, efter det skidt der har samlet sig i løbet af natten. Ren og velplejet hud er, for mig, et af de væsentligste led til at skabe den perfekte base. Rensemælken er utrolig mild og skånsom mod huden, og jeg har endnu ikke oplevet et renseprodukt, der efterlader min hud ligeså fløjlsblød.

UNANI FACE MIST
UNANI face mist sprayer jeg på efter første trin, når min hud er renset og tør. Den giver et fugtighedsboost, samtidig med, at den hjælper huden med at bevare pH-balancen i løbet af dagen. I starten følte jeg lidt, det var et overflødigt trin, men jeg må indrømme, at jeg faktisk er gået hen og blevet ret afhængig af produktet. Det giver et frisk pust og en følelse af velvære direkte fra morgenstunden.

REN ANTI-REDNESS SERUM
De næste punkter vedrørende serum & dagcremer indgår ikke alle på samme tid, men afhænger af, hvordan min hud er i den pågældende periode. Denne serum fra REN er den nyeste tilføjelse til samlingen, men bør ikke undervurderes. Den er i samme serie som min rensemælk, og tilegner sig således også sensitiv hud. Konsistensen er ret tynd, så jeg anvender gerne min dagcreme efterfølgende, for at fugte huden ordentligt.

THE BODY SHOP SERUM 
Det er ikke helt første gang, jeg skriver om denne serum herinde- simpelthen fordi, den i årevis har indgået i mine skønhedsrutiner. Jeg bruger den meget nøje, idet det er lidt dyrere dråber, men den er absolut alle pengene værd. Den trænger let ind i huden, og efterlader den straks glat og blød- og helt perfekt, til at gå igang med makeuppen. Jeg ved, at serum og dagcremer normalt bør kombineres for maksimal udbytte, men jeg elsker den glatte fornemmelse, og kan sagtens finde på at springe cremen over, og supplere med en god primer istedet.

GROWN ALCHEMIST MOISTURISER
Jeg blev introduceret for denne dagcreme fra Grown Alchemist i min Goodiebox et par måneder tilbage, og blev straks vild med det økologiske mærke, der gør op med skadelige kemikalier. Jeg har i nogle år nærmest været i en form for ‘oprør’ mod dagcremer, eftersom jeg har tendens til fedtet hud, og cremer blot forværrede situationen. Grown Alchemist modbeviste mig dog, og jeg føler ikke, jeg sidder tilbage med en fedet hud, blot en velplejet og velfugtet en. Udover at dufte dejligt frisk, har den også det sødeste design.

Hvad synes I om denne type indlæg?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

CASUAL & SPORTY