GO GREEN

ICED COFFEE RECIPE

dsc00263 dsc00276Jeg har tidligere delt denne opskrift herinde, og fordi der blev taget så godt imod den, synes jeg, at den fortjener en lille genopfriskning. Iskaffe er jo den foretrukne drink her om sommeren, og I og med den kan laves hjemme på 5 minutter, er der ingen undskyldninger. Opskriften lyder således; 2 tsk instant kaffe og lidt sirup blandes i et krus, og lidt kogende vand tilføres, til begge er opløst (vær meget opmærksom på ikke at bruge for meget vand, da det ellers vil ødelægge konsistensen). Når kaffen er kølet lidt af, fyldes resten af kruset op med isterninger og mælk, og er ellers klar til at nydes.

4 kommentarer

  • Iskaffe er noget af det bedste – så lækkert!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Isabella

    Nu bor jeg godt nok i udlandet, men man kan her få nescafé frappe, som er ligesom instant kaffe pulver. Dog hældes der bare koldt væske i glasset, og det smager himmelsk! Jeg plejer at blande det med halv vand og halv kokosmælk fra alpro! Hmmmmmm

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

GO GREEN